Restauranten er åpen søndager fra 13:00 – 17:00.

MENY

Hjemmelaget fiskesuppe 

Kremet fiskesuppe med dagens fangst, reker og julienne grønnsaker.
Serveres med brød og smør
(melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt)

Skagensandwich 

Klassisk skagensandwich med skalldyrrøre av reker, kreps og krabbe på grillet focaccia.
Serveres med sitron, frisk salat og urteolje
(melk, sitrus, sulfitt)

Husets burger av storfe 

Hjemmelaget burgerbrød, cheddarost, frisk salat med chimichurri, tomat, agurk, syltet rødløk og bacon.
Serveres med pommes frites og chilimajones
(hvete, melk, egg, sennep)

Vegan sandwich 

Grillet focaccia med paprikapesto, frisk salat, cherrytomater, grillet asparges, beter og sautert sopp i hvitløksolje. Toppes med chimichurri og friske urter.
(hvete, sulfitt)

Lammeculotte

Serveres med sjysaus, vintergrønnsaker, gresskarpuré og småpoteter.
(melk, sulfitt)

Ovnsbakt torskefilet     

Serveres med chorizosmør, dampede grønnsaker, mandelpotet og fritert grønnkål.
(melk, fisk)

dessert

Gulrotkake

Serveres med friske bær, coulis og pikekyss.
(melk, egg, hvete)

Sjokolademousse

Serveres med sitrussalat og bær. Toppes med krokan og pikekyss.
(melk, egg)

Pavlova

Serveres med vaniljekrem, friske bær og coulis.
(melk, egg)

Barnemeny

Barneporsjon av hovedrett

Pølse og pommes frites   

(melk)

Kuleis med bær og pikekyss 

(melk, egg)

© 2024 Utstein Kloster Hotell